Ομαδικά Προγράμματα

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Τα Ομαδικά Προγράμματα στο γυμναστήριο Palladio ξεχωρίζουν γιατί προσφέρουμε σε αποκλειστικότητα τα Νο1 παγκοσμίως ομαδικά προγράμματα LesMills! Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα των προγραμμάτων LesMills είναι ότι ο κάθε ασκούμενος μπορεί να εξατομικεύσει την προπόνησή του μέσα από τις επιλογές που του δίνει το κάθε πρόγραμμα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να ασκηθούν ταυτόχρονα οι αρχάριοι μαζί με τους προχωρημένους αλλά ακόμα και μαζί με αθλητές, δουλεύοντας ο καθένας στο επίπεδο και στην ένταση που μπορεί.

'Ολα τα Ομαδικά Προγράμματα έχουν δημιουργηθεί από ένα επιτελείο εξειδικευμένων επιστημόνων (όπως γυμναστές, εργοφυσιολόγοι, κτλ.) και πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη πιστοποιημένων trainers με ασφάλεια και συνεχή καθοδήγηση. Η μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις αυτά που ανταποκρίνονται στο δικό σου στόχο (όπως αδυνάτισμα, σύσφιξη, ενδυνάμωση, κ.α.). Διάλεξε και δοκιμάσε ανάμεσα από: BodyPump, BodyAttack, BodyCombat, BodyVive, BodyBalance, CXWORX, Pilates και Ζumbra Fitness.

Η αίθουσα των Ομαδικών Προγραμμάτων βρίσκεται στο ισόγειο του γυμναστηρίου, είναι εξοπλισμένη με ειδικό αντικραδασμικό παρκέ, διαθέτει εξαερισμό και κλιματισμό, φωτορυθμικά και προτζέκτορα με βίντεο που μπορούν να ανεβάσουν τη διάθεση και τη διασκέδαση στα ύψη!!!

Παρακάτω παραθέτουμε περιληπτικές περιγραφές για τα Ομαδικά Προγράμματα του gym Palladio. Στα εικονίδια ενδεικτικά φαίνονται η διάρκεια του μαθήματος, η έντασή του και μία εκτίμηση του μέσου όρου θερμίδων που αναμένεται να καταναλώσεις σ’ αυτό. Οι εντάσεις των Ομαδικών Προγραμμάτων διακρίνονται σε: 1 – χαμηλή, 2 – μέτρια, 3 – υψηλή και 4 – πολύ υψηλή. Η ένταση του κάθε Ομαδικού Προγράμματος μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το επίπεδο των ασκουμένων. Η αναγραφόμενη ένταση είναι η μέγιστη δυνατή για το συγκεκριμένο Ομαδικό Πρόγραμμα και ο αναγραφόμενος αριθμός θερμίδων αντιστοιχεί στην μέγιστη ένταση. Για επιπλέον πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας στο gym Palladio.

Όλα τα Ομαδικά Προγράμματα

Δες το ισχύον πρόγραμμα Group Fitness εδώ

Body Attack στο Gym
501-750 Θερμ. , 55' , Διάρκεια , Έντ. 4 , Ένταση , Θερμίδες

Body Attack

Φυσική κατάσταση, αδυνάτισμα, ενδυνάμωση πυρήνα.

Body Balance στο Γυμναστήριο
251-500 Θερμ. , 55' , Διάρκεια , Έντ. 2 , Ένταση , Θερμίδες

Body Balance

Ευλυγισία, ελαστικότητα, έλεγχος αναπνοής, χαλάρωση.

Body Combat στο Gym
501-750 Θερμ. , 55' , Διάρκεια , Έντ. 4 , Ένταση , Θερμίδες

Body Combat

Φυσική κατάσταση, ενδυνάμωση, ευλυγισία, αδυνάτισμα.

Body Pump στο Γυμναστήριο
501-750 Θερμ. , 55' , Διάρκεια , Έντ. 4 , Ένταση , Θερμίδες

Body Pump

Ενδυνάμωση, σύσφιξη, γράμμωση.

Body Vive στη Κόρινθο
501-750 Θερμ. , 55' , Διάρκεια , Έντ. 3 , Ένταση , Θερμίδες

Body Vive

Φυσική κατάσταση, ενδυνάμωση πυρήνα, ευλυγισία.

CXWorx στο Γυμναστήριο
251-500 Θερμ. , 30' , Διάρκεια , Έντ. 3 , Ένταση , Θερμίδες

CXWorx

Ενδυνάμωση πυρήνα, φυσική κατάσταση, αντοχή.

Pilates Mat στο Γυμναστήριο
251-500 Θερμ. , 55' , Διάρκεια , Έντ. 3 , Ένταση , Θερμίδες

Pilates Mat

Βελτίωση στάση του σώματος, μείωση στρες.

Zumba στη Κόρινθο
501-750 Θερμ. , 55' , Διάρκεια , Έντ. 4 , Ένταση , Θερμίδες

Zumba

Κάψιμο λίπους, βελτίωση καρδιοαναπνευστικού συστήματος, φοβερή εκτόνωση.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο PALLADIO! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις Βασικές Υπηρεσίες Gym: