Ξενάγηση Γυμναστήριο

Μπαίνοντας στο γυμναστήριο Palladio, αριστερά σου θα δεις τη reception με το φιλικό προσωπικό μας πάντα έτοιμο να απαντήσει σε κάθε σου ερώτημα και να σε καλωσορίσει στο χώρο μας. Δεξιά σου βρίσκεται ο χώρος του personal training, αρχίζοντας με τον χώρο του TRX και του Power Plate και αμέσως μετά ακολουθεί ο χώρος του Miha Bodytec, της ηλεκτρομυϊκής διέγερσης. Στη συνέχεια, βρίσκεται το γραφείο που γίνεται η λιπομέτρηση και δίνονται οι διατροφικές συμβουλές. Στην αριστερή πλευρά βρίσκονται όλα τα μηχανήματα Cardio Theatre του γυμναστηρίου καθώς και τα μηχανήματα για την εκγύμναση των κοιλιακών και των ποδιών.

Στο τέλος του ισογείου του PALLADIO βρίσκεται η αίθουσα που γίνονται τα ομαδικά προγράμματα και τα small group, όπως το RPM. Στο κέντρο του ισογείου, μέσω μιας μοντέρνας σκάλας, οι πελάτες μας μπορούν να μεταβούν στον επάνω όροφο. Εκεί βρίσκονται ο χώρος του Fitness & Weights, με μηχανήματα αντιστάσεων τελευταίας τεχνολογίας TECHNOGYM, και τα ελεύθερα βάρη. Στο τέλος του ορόφου βρίσκονται τα ανδρικά και τα γυναικεία αποδυτήρια με τις σάουνες και το solarium.

Το γυμναστήριο Palladio, όπως καταλαβαίνει κανείς από την πρώτη του επίσκεψη, διαθέτει ένα χώρο μοντέρνο, άνετο, λειτουργικό και ζεστό που συμβάλει στο να κάνει την εμπειρία σου στο χώρο μοναδική!!!

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο PALLADIO! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για το γυμναστήριό μας: