Γυμναστήριο

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Τα μέλη του γυμναστηρίου Palladio έχουν τη δυνατότητα να γυμναστούν σε έναν διώροφο υπερσύγχρονο χώρο 600τ.μ., που το καθιστά το μεγαλύτερο γυμναστήριο της Κορίνθου. Στο ισόγειο βρίσκεται το Cardio Theatre του γυμναστηρίου που αποτελείται από πληθώρα διαδρόμων Technogym, ελλειπτικά και ποδήλατα. Η ποιότητα Technogym συνεχίζεται και στο χώρο του fitness, που περιλαμβάνει μια πλήρη σειρά οργάνων γυμναστικής, σε ένα μοντέρνο χώρο με χρώματα και design που κάνουν την εκγύμναση ευχάριστη και απολαυστική.

Η αίθουσα των Ομαδικών Προγραμμάτων του γυμναστηρίου ξεχωρίζει, αφού διαθέτει αποκλειστικά τα Νο1 παγκοσμίως προγράμματα Les Mills: BODYPUMP, BODYATTACK, BODYCOMBAT, BODYVIVE, BODYBALANCE, CXWORX ΚΑΙ ΤΟ RPM. Επίσης, στο Palladio Gy υπάρχουν διαθέσιμα προγράμματα Pilates-Mat και Zumba Fitness. Οι πλήρως καταρτισμένοι και εξειδικευμένοι γυμναστές μας είναι πάντα δίπλα σας με χαμόγελο και διάθεση ώστε να κάνουν την εκγύμναση μοναδική εμπειρία.

Τέλος, ο χώρος των αποδυτηρίων του γυμναστηρίου μας είναι σύγχρονος και διαθέτει σάουνα για μια μοναδική χαλάρωση μετά το τέλος της άσκησης.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο PALLADIO! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις Βασικές Υπηρεσίες Gym: